Nieuws

Zondag 3/10 houden wij onze startdag en starten we met veel plezier aan ons nieuwe scouts jaar!

Al even terug van een geweldig kamp en we staan al te popelen om te beginnen aan een nieuw scoutsjaar.

Net als vorig jaar doen wij mee met de thuis-editie van het mosselfestijn van Kiwanis. Je kan er verschillende gerechten en/of wijnen bestellen die je kan ophalen of thuis laten leveren op 2 oktober 2021.

Scouts en Gidsen Peutie stelt voor in primeur: BOSBAR 2021!

De zomervakantie staat voor de deur en we nodigen jullie graag uit voor een gezellige avond samenzijn op ons scoutsterrein.

Hoe inschrijven voor kamp?

1. Drinken jullie ook zo graag chocomelk op kamp? Dan kunnen jullie ervoor zorgen dat we extra liters melk kunnen meenemen!!

Wat moet je doen?

➡Koop Joyvalle

➡Knip het actieflapje af

Corona had een grote tol op onze steakdag maar toch zijn wij hier met een alternatief! Scouts Take away!

Scouts Peutie verkoopt hun zelfontworpen mondmaskers, hoe cool is dat?!

Hier vind je alvast wat nuttige informatie:

• Prijs:

1 = €6,50

2 = €13

3 = €18

21/02 beginnen we er terug aan! Door de huidige maatregelen zal de scouts de komende weken iets anders verlopen. Hoe gaan wij dit aanpakken?

We hebben beslist om zondag 31 januari geen scouts te organiseren. Dit omwille van de verstrengde maatregelen die zijn opgelegd.

Subscribe to Nieuws